Adelheid Waiboer

Integratief therapeut en gecertificeerd Vertrouwenspersoon

Na mijn vwo ben ik Japanologie in Leiden gaan studeren. Tijdens mijn studie hield ik me al bezig met kunst en antiek en toen ik in 1995 afstudeerde ben ik niet aan het werk gegaan in mijn vakgebied maar heb ik mijn hart gevolgd en heb 10 jaar een eigen antiekwinkel gehad.

Het contact met mensen was, naast mijn liefde voor mooie dingen, mijn grootste drijfveer in mijn werk en toen die interesse zich steeds meer manifesteerde besloot ik opnieuw mijn hart te volgen en dat resulteerde in een studie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

In mijn werk als integratief therapeut word ik geïnspireerd door de mens in al zijn facetten en ik wissel diepgang graag af met de ontspanning van humor. Met enthousiasme en nieuwsgierigheid beoefen ik mijn werk als therapeut waarbij een goed contact tussen cliënt en mij voorop staat. Ik beschouw therapie als zelfzorg en gun iedereen het proces van meer zelfinzicht en durven voelen, je leven wordt er beter en leuker van.
Tevens ben ik werkzaam als Extern Vertrouwenspersoon voor kleine en grote bedrijven.

Ik heb twee kinderen en een hond en geniet van al het moois en drukte die dit met zich meebrengt. Ook hou ik van lezen, kunst, de natuur, vriendinnen, lekker eten en drinken.

Adelheid Waiboer

“Ik wissel diepgang graag af met de ontspanning van humor.”

Samenwerkende partners

Erna Kloeze  www.ernakloeze.nl
Els Nijssen    www.nijssenpeoplesupport.nl

Info

telefoon: +31 6 26740264
e-mail: adelheid.waiboer@sigmundenco.nl
KVK 51883139
BTW 168126758B01
RBCZ 103232R

Praktijk Adres

Praktijk Haarlem:
Flow Plaza, Zaanenstraat 18, 2022 CP Haarlem.

Ontmoet mijn collega's

Rita Gras

Rita Gras

Integratief therapeut

Yvonne van der Voorn, MA

Yvonne van der Voorn, MA

Integratieve therapeut