Yvonne van der Voorn

integratieve therapeut

De eerste fase van mijn werkende leven heb ik in het bedrijfsleven doorgebracht en deze ervaring is onderdeel van mijn therapeutschap. Ik ervaar het als een gezond verlangen om nieuwsgierigheid te hebben naar je persoonlijke (psycho)dynamiek. Zodat je een zekere grip op je leven, met alles erop en eraan, kunt ontwikkelen en je dit bemerkt in de verbetering van de kwaliteit van je leven.

Wat ik cliënten dan ook gun en waar ik plezier uit haal in de samenwerking, is dat je ervaart dat je, je ontwikkelt: je weet én je doet. Dit in tegenstelling tot ‘ik weet wel hoe het zit, maar het lukt mij niet om mijn gedrag te veranderen’. Vanuit een aangename samenwerking, gaan voor resultaat.

Hoe we daar komen is door steeds weer alles wat er aan psychologie beschikbaar is, te vertalen naar jouw dagelijkse praktijk, jouw unieke leven met specifieke situaties. Want uiteindelijk werkt therapie, of psychologieles – hoe je het noemen wilt – , volgens hetzelfde principe als leren fietsen. Als je je beweging onder de knie krijgt en vertrouwen kunt ontwikkelen door te doen, kun je er je leven lang plezier van hebben. En ik begeleid je hier graag bij.

Ik woon samen met Rogier en ben moeder van Berger en Lauren.

Yvonne van der Voorn

“Wat ik cliënten dan ook gun en waar ik plezier uit haal in de samenwerking, is dat je ervaart dat je, je ontwikkelt: je weet én je doet. Dit in tegenstelling tot ‘ik weet wel hoe het zit, maar het lukt mij niet om mijn gedrag te veranderen’.”

Info

telefoon: +31 6 26210459
e-mail: yvonne.vandervoorn@sigmundenco.nl

AGB code praktijk: 90-057060
AGB zorgverlenerscode: 90-048528
VIT: 534.17.A – Procedure klacht en tuchtrecht
RBCZ: 205084R

Praktijk adressen

Praktijk Bloemendaal
Koepellaan 8, 2061 CV Bloemendaal

Ontmoet mijn collega's

Drs. Adelheid Waiboer

Drs. Adelheid Waiboer

Integratief therapeut en Gecertificeerd Vertrouwenspersoon

Rita Gras

Rita Gras

Integratief therapeut